SM-50 keur ngagiling Tipe cai (sabuk)

SM-50 keur ngagiling Tipe cai (sabuk)

Pondok Description:

The main technical parameters: The largest diameter of grinding Φ20mm ; The length of the grinding 2000mm( Can be made according to the requirements ) ; The motor power 3 kW +0.12 kW ; The power supply 380v/50Hz ; Air supply 0.4~0.6mpa ; The weight of the 500kg;


  • Ngaran sahiji komoditi: SM-50 keur ngagiling Tipe cai (sabuk)
  • ID produk: q25
  • Waktos rak: 2012-08-15
  • jéntré produk

    Tags produk

    Parameter teknis utama:

    Diaméter pangbadagna grinding Φ20mm;
    Panjang grinding nu 2000mm (Tiasa dilakukeun nurutkeun sarat);
    Daya motor 3 kW +0,12 kW;
    Daya suplai 380v / 50Hz;
    suplai hawa 0,4 ~ 0.6mpa;
    Beurat ka 500kg;

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!