Simkuring meunang judul "Spésialisasi," anyar "perusahaan has

On Séptémber 19, 2016 di weihai diréktur biro kotana Tsai, diréktur salah sahiji panalungtikan dina éta-titik ka pabrik mah, dilongok pabrik urang di jéntré parabot rod workshop manufaktur, workshop kapang manufaktur workshop, patempatan logam jeung rod sahiji produk pabrik abdi craftsmanship kacida nu diberekeun, sarta sababaraha Saran pikeun ngembangkeun automation produksi rod hareup, nyokong usaha urang pikeun ngembangkeun alat automation, fishing tackle di kota Cina - weihai ngembangkeun industri gear fishing, sarta dileler pabrik "Spésialisasi, anu anyar" judul perusahaan has!

c2233c00-46ad-41e3-979b-6520992dfb71
administrasi bisnis arah ngembangkeun kapamimpinan leutik tur sedeng tina panalungtikan sarta pamekaran departemén keur sawala jeung alat-alat automation pabrik urang

685a0bc5-6608-4259-b772-a6e35b374a50

Tsai, diréktur parabot tutuwuhan manufaktur ngadatangan

e673d9e0-3835-402d-aa36-c27171be0dd0

Tsai, diréktur sacara rinci ngeunaan kinerja alat


Pos waktos: Jul-13-2018
WhatsApp Online Chat!