wartos

  • Pos waktos: Jul-23-2018

    Dina awal taun, eta geus ushered dina mimiti alus. Dina awal taun ieu, parusahaan ngembangkeun hiji gambar otomatis modél mesin lacquering anyar. Modél ieu dirancang pikeun ngolah lacquer. Ieu mah ngan ukur bisa pinuh ngalengkepan proses lacquering, tapi ogé greatly ngaronjatkeun prod ... Read more »

  • Simkuring meunang judul "Spésialisasi," anyar "perusahaan has
    Pos waktos: Jul-13-2018

    On Séptémber 19, 2016 di weihai diréktur biro kotana Tsai, diréktur salah sahiji panalungtikan dina éta-titik ka pabrik mah, dilongok pabrik urang di jéntré parabot rod workshop manufaktur, workshop kapang manufaktur workshop, patempatan logam jeung rod sahiji produk pabrik abdi craftsmanship kacida nu g ... Read more »

WhatsApp Online Chat!