Nepangkeun - Weihai Tonglian Precision mesin Co., Ltd

Tentang Kami

. Weihai tonglian mesin precision ko, LTD aya di kota basisir nu geulis - kota Weihai propinsi Shandong. specializing dina produksi fishing, alat-alat manufaktur golf, jeung extension sukses ngembangkeun tina tube kaca diaméterna badag, karbon Industri volume tube parabot widang molding lianna. Dina waktu nu sarua ngarojong rupa kapang inti, asesoris logam jeung rod fishing kualitas luhur.
Perusahaan ti ngadegna taun 2001, sanggeus éta angin jeung hujan pancuran, tempering, kualitas produk dipercaya jeung integritas tina reputasi jasa, jadi pamingpin industri paling profésional. Produk pangalusna-ngajual nagara jeung diékspor ka Jepang, Prancis, Suriah, India, Vietnam, Taiwan jeung nagara séjén sarta kawasan, pangsa pasar anu industri luhur.
Tonglian bakal balik ka nurture "Tong Lian" tumuwuh sturdily dina taneuh subur di méntalitas di dieu, kalawan produk inovatif, kualitas alus teuing jeung konsép layanan anyar, layanan dina industri perikanan domestik jeung industri lianna komposit produsén pipe, keur naekeun ngembangkeun industri!


WhatsApp Online Chat!