Kemi fituar titullin e "specializimit," e re "ndërmarrje tipike

Më 19 shtator, 2016 në Weihai drejtorit Qyteti Byroja Tsai, drejtor i një prej mbi-the-spot hetimit në fabrikën time, vizitoi fabrikën tonë në seminar detaje pajisjeve shufra e prodhimit, seminar myk punëtori prodhuese, pjesët metalike dhe shufra e produktit tim fabrikës zejtari shumë të janë dhënë, dhe disa sugjerime për zhvillimin e ardhshëm të automatizimit të prodhimit shufra, që avokon përpjekjet tona për të zhvilluar pajisje automatizimi, takëme peshkimi në qytetin e Kinës - Weihai gear peshkimit zhvillimin e industrisë, dhe i dha fabrika "specializim, e re" title tipike ndërmarrje!

c2233c00-46ad-41e3-979b-6520992dfb71
administrim biznesi Zhvillimi i udhëheqjes drejtim vogla dhe të mesme e kërkimit dhe zhvillimit departamentit për diskutim me fabrikën pajisjet tona automatizimit

685a0bc5-6608-4259-b772-a6e35b374a50

Tsai, drejtor i vizituar uzinën e prodhimit të pajisjeve

e673d9e0-3835-402d-aa36-c27171be0dd0

Tsai, drejtor nga detajet në lidhje me performancën e pajisjeve


Ora Post: Jul-13-2018
WhatsApp Online Chat!