Rreth Nesh - Weihai Tonglian Precision Machinery Co., Ltd

Rreth nesh

. Weihai Tonglian makineri precision CO, LTD është e vendosur në qytetin e bukur bregdetar - qyteti Weihai provincës Shandong. i specializuar në prodhimin e peshkimit, prodhimit të pajisjeve të golfit, dhe zgjerimin e suksesshëm të zhvillimit të tub qelqi i madh diametër, Industria karbonit vëllimit tub derdhur fushë pajisje të tjera. Në të njëjtën kohë mbështetjen e myk të ndryshme kryesore, pajisje metalike dhe peshkimi me cilësi të lartë shufra.
Kompania që nga themelimi i saj në vitin 2001, pasi era dhe shiu dush, kalitje, cilësisë së produktit të besueshme dhe integritetin e reputacionit të shërbimit, për t'u bërë lider në industrinë më profesionale. Produkt më të shitur vendin dhe të eksportuara në Japoni, Francë, Siri, Indi, Vietnam, Tajvani dhe vende dhe rajone të tjera, pjesën e tregut të industrive të lartë.
Vullneti Tonglian të kthehen për të ushqejë "Tong Lian" rriten sturdily në tokë pjellore të mentalitetit këtu, me produkte të reja, cilësi të shkëlqyera dhe koncept të ri të shërbimit, të shërbimit në industrinë e peshkimit vendase dhe industri të tjera përbërë prodhuesi tub, për të nxitur zhvillimin e industria!


WhatsApp Online Chat!