Ние ја освои титулата на "специјализација" нова "типичен претпријатие

На 19 Септември 2016 во Weihai директор Град Бирото Tsai, директор на една од истрагата на-на-место во мојата фабрика, ја посети нашата фабрика во детали прачка опрема работилница за производство, мувла работилница производство работилница, метални делови и стапот на мојата фабрика производ изработка високо се дадени и неколку предлози за иднината на развој на производството прачка автоматизација, залагајќи се за нашите напори за развој на опрема за автоматика, риболов справи во град во Кина - Weihai развој риболовни средства индустрија, и се доделува фабрика "специјализација, новата" типичен наслов претпријатие!

c2233c00-46ad-41e3-979b-6520992dfb71
Мали и средни бизнис администрација насока за развој на лидерство на истражување и развој оддел за дискусија со нашата фабрика опрема за автоматика

685a0bc5-6608-4259-b772-a6e35b374a50

Tsai, директор на посета на фабрика за производство на опрема

e673d9e0-3835-402d-aa36-c27171be0dd0

Tsai, директор на детали во врска со ефикасноста на опремата


Време на мислењето: Jul-13-2018
WhatsApp Онлајн Chat!