Вести

  • Време на мислењето: Jul-23-2018

    На почетокот на годината, го воведе во добар почеток. На почетокот на оваа година, компанијата разви нов модел лакирање машина автоматски цртање. Овој модел е дизајниран за обработка на лак. Тоа не само што може целосно да го заврши процесот на лакирање, но, исто така, во голема мера ја подобрува prod ... Прочитај повеќе »

  • Ние ја освои титулата на "специјализација" нова "типичен претпријатие
    Време на мислењето: Jul-13-2018

    На 19 Септември 2016 во Weihai директор Град Бирото Tsai, директор на една од истрагата на-на-место во мојата фабрика, ја посети нашата фабрика во детали прачка опрема работилница за производство, мувла работилница производство работилница, метални делови и стапот на мојата фабрика производ изработка високо се г ... Прочитај повеќе »

WhatsApp Онлајн Chat!