За нас - Weihai Tonglian прецизен Машини копродукции, ООД

за нас

. Weihai tonglian прецизност машини копродукции, Ltd е лоцирана во прекрасниот крајбрежен град - град Weihai провинцијата Шандонг. специјализирана за производство на риболов, голф опрема за производство, и успешното продолжување на развојот на голем дијаметар стаклена цевка, други индустриски јаглерод волумен цевка опрема поле калапи. Во исто време, за поддршка на различни основни мувла, метална галантерија и висок квалитет на риболов прачка.
Компанијата од нејзиното основање во 2001 година, по ветер и дожд туш, калење, сигурен квалитет на производот и интегритетот на угледот на службата, за да стане повеќето професионални лидер во оваа индустрија. Производ најдобро продаваниот земја и извезува во Јапонија, Франција, Сирија, Индија, Виетнам, Тајван и други земји и региони, уделот на пазарот на врвот индустрии.
Tonglian волја да се врати да ги негува "Тонг Лиан" расте sturdily во плодна почва на менталитетот тука, со иновативни производи, одличен квалитет и нов концепт на услуги, услуги во домашниот риболов индустрија и други индустрии композитни производителот цевка, за поттикнување на развојот на индустријата!


WhatsApp Онлајн Chat!