We menang judhul "spesialisasi," anyar "perusahaan khas

On September 19, 2016 ing Weihai direktur Biro kutha Tsai, direktur siji saka diselidiki on-the-titik kanggo pabrik sandi, dibukak kita pabrik ing rinci peralatan rod workshop Manufaktur, workshop jamur Manufaktur workshop, bagean logam lan rod saka produk pabrik sandi panulisan Highly sing diwenehi, lan sawetara Suggestions for pembangunan automation produksi rod mangsa, nganjuraken kita efforts kanggo berkembang peralatan automation, fishing nyegat ing kutha China - Weihai pembangunan industri pindah fishing, lan dianugerahi pabrik "spesialisasi, anyar" title perusahaan khas!

c2233c00-46ad-41e3-979b-6520992dfb71
administrasi arah pembangunan Kepemimpinan cilik lan medium riset lan pangembangan departemen kanggo diskusi karo peralatan automation kita pabrik

685a0bc5-6608-4259-b772-a6e35b374a50

Tsai, direktur peralatan tanduran Manufaktur ngunjungi

e673d9e0-3835-402d-aa36-c27171be0dd0

Tsai, direktur katrangan babagan kinerja peralatan


Post wektu: Jul-13-2018
Tampilan Online Chat!