News

  • Post wektu: Jul-23-2018

    Ing awal taun, wis nglantaraken wiwitan apik. Ing awal taun iki, perusahaan dikembangaké drawing otomatis model mesin lacquering anyar. Model iki dirancang kanggo Processing lacquer. Iku ora mung bisa kanthi ngrampungake proses lacquering, nanging uga nemen mbenakake pecut ... Read more »

  • We menang judhul "spesialisasi," anyar "perusahaan khas
    Post wektu: Jul-13-2018

    On September 19, 2016 ing Weihai direktur Biro kutha Tsai, direktur siji saka diselidiki on-the-titik kanggo pabrik sandi, dibukak kita pabrik ing rinci peralatan rod workshop Manufaktur, workshop jamur Manufaktur workshop, bagean logam lan rod saka produk pabrik sandi panulisan Highly sing g ... Read more »

Tampilan Online Chat!