Prakawis kita - Weihai Tonglian Precision Machinery Co., Ltd

Babagan awake dhewe

. Weihai tonglian machinery tliti co, ltd dumunung ing gisik kutha ing ayu - kutha Weihai provinsi Shandong. sing spesialisasine ing produksi fishing, peralatan Manufaktur golf, lan extension sukses pembangunan tabung kaca gedhe diameteripun, karbon industri volume tabung peralatan lapangan ngecor liyane. Sanalika ndhukung macem-macem jamur inti, aksesoris metal lan rod Fishing kualitas dhuwur.
Perusahaan wiwit diadegaké ing taun 2001, sawise angin lan udan padusan, tempering, kualitas produk dipercaya lan integritas ing ajining diri layanan, kanggo pemimpin industri paling profesional. Product paling laris negara lan dièkspor ing Jepang, Prancis, Suriah, India, Vietnam, Taiwan lan negara liyane lan wilayah, saham saka industri ndhuwur.
Tonglian bakal kanggo bali menyang nurture "Tong Lian" tuwuh jumangkah gagah mlebet ing lemah fertile mentality ing kene, karo produk inovatif, kualitas banget lan konsep layanan anyar, layanan ing industri fishing domestik lan industri gabungan Produsèn pipe, kanggo ngedongkrak pangembangan industri!


Tampilan Online Chat!